behandeling acuut oorsuizen in Duitsland

Begeleiding

Ik heb gemerkt aan de reacties naar aanleiding van mijn bericht via het NVVS forum dat er veel vragen zijn bij andere tinnitus patiënten en dat er ook een bepaalde behoefte bestaat aan begeleiding want het is voor de meeste mensen toch een aanzienlijke drempel waar je overheen moet; je buiten het reguliere Nederlandse medische circuit begeven is sowieso al een opgave. Daar komt nog bij; een afspraak maken en communiceren over je gezondheid in een andere taal (Duits dus). Er komt nogal wat bij kijken. Maar als er resultaat is dan is het dit allemaal waard. Maar je weet van tevoren natuurlijk niet of er resultaat komt maar altijd doen, iedere kans aanpakken op verbetering dan kun je jezelf niets verwijten.

Sinds 2009 heb ik regelmatig mensen begeleid in Duitsland bij KNO-artsen en heb ik die tijd veel ervaring opgedaan. Veel vragen kan ik daarom beantwoorden en indien nodig lever ik input en kan ik het gesprek sturen bij de arts.

Als ik daarbij behulpzaam kan zijn dan kunt u op de pagina Begeleiding meer informatie vinden.

 

Telefonisch advies

Veel mensen hebben vragen over onder andere hun persoonlijke situatie en klachten. Maar ook praktische zaken over de gang van zaken in Duitsland.

Die vragen kan ik in bijna alle gevallen beantwoorden door persoonlijke ervaring, ervaringen van anderen en niet in de laatste plaats doordat ik persoonlijk mensen heb begeleid bij Duitse KNO artsen. En zodoende heb ik veel gehoord en gezien gedurende consulten en behandelingen de afgelopen 9 jaar.

U maakt gebruik van mijn tijd en opgebouwde ervaring, - kennis en kunde. To the point en praktisch.

Wilt u meer weten? Op de pagina Telefonisch consult kunt u meer informatie vinden.

Contact Info
www.oorsuizen.net
www.oorsuizen.net
Aan acuut oorsuizen kun je wel iets doen als je er snel bij bent!
Kijk bij uw mail ook altijd de spam/junk map na. | Voor veelgestelde vragen: zie FAQ.