behandeling acuut oorsuizen in Duitsland

Tijdens mijn speurtocht op internet kwam ik op het tinnitus forum van de NVVS een bericht tegen over een infuusbehandeling welke standaardprocedure is in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De volgende ochtend naar de dichtstbijzijnde Duitse KNO kliniek gebeld en om half twaalf zat ik daar en om drie uur lag ik aan het eerste infuus.
De derde dag van de behandeling kon ik een duidelijke vermindering bemerken, de tinnitus was zelfs te horen bij de TV en nu niet meer. Ik heb 10 infusen gehad. Het is een infuusbehandeling met als werkzame stof Prednisolon en Trental.

Deze behandeling heeft het beste resultaat binnen 48 uur en moet uiterlijk binnen 4 weken zijn voor de grootste kans op succes. Gelukkig kwam ik dit bericht na 10 dagen tegen. Deze behandeling is in Duitsland echt standaard procedure, soms lag de kamer vol met tinnitus patiënten die, als ze in Nederland woonden, aan hun lot zouden worden overgelaten.
De tinnitus is niet helemaal weg en in stilte omgevingen te horen maar het is na de behandeling wel zeer verbeterd. Ik heb geen slaaptabletten meer nodig.

Als ik er nog sneller was bij geweest had het waarschijnlijk meer effect gehad. Maar kom er als leek maar eens achter.

Na de behandeling werd de tinnitus wel weer iets meer door de stop van medicatie. Ik gebruik dagelijks een tablet Gingko Biloba en ik kan een vermindering van de tinnitus bemerken.

Contact Info
www.oorsuizen.net
www.oorsuizen.net
Aan acuut oorsuizen kun je wel iets doen als je er snel bij bent!
Kijk bij uw mail ook altijd de spam/junk map na. | Voor veelgestelde vragen: zie FAQ.