behandeling acuut oorsuizen in Duitsland

Er komt wel een en ander kijken bij een infuusbehandeling in Duitsland. Voor velen is het zich begeven in een buitenlands medisch circuit een eerste ervaring en kan een hoge drempel vormen. Afgezien nog van de taal, is het sowieso al een stap om je in het buitenland onder medische behandeling te laten stellen. Afspraak maken, vinden van een KNO kliniek, spreken met de arts en administratieve afhandeling met de ziektekostenverzekeraar.

Is de drempel voor u te hoog of wilt u het niet allemaal zelf uitzoeken, dan kan Oorsuizen.eu begeleiding verzorgen in de grensregio's in Niedersachsen ter hoogte van de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel (noordelijke gedeelte) en in de grensregio's in Nordrhein-Westfalen ter hoogte van de provincies Overijssel (zuidelijke gedeelte) en Gelderland. Het wel of niet Duits spreken blijkt voor veel mensen niet het enige criterium om al dan niet voor begeleiding te kiezen. Begeleiding heeft niet alleen nut voor wat betreft de taal maar ook de gang van zaken, tips, het gesprek sturen bij de arts, het regelen van overnachting, het (naderhand telefonisch) beantwoorden van vragen en inmiddels 10 jaar ervaring op dit gebied.

Alle hierna genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Regio 1 - Niedersachsen

De kosten voor persoonlijke begeleiding ter plaatse op dag 1 in grensregio's in Niedersachsen  bedragen € 365,-.  Er dient een begeleidingsovereenkomst en een aanbetaling van € 165,- overgemaakt te worden alvorens het proces in gang gezet wordt. Bij definitief afzeggen wordt de aanbetaling niet gerestitueerd in verband met gemaakte kosten, reeds bestede tijd en een gedeeltelijke vergoeding van de vastgelegde gereserveerde tijd.

Op de laatste dag volgt nog een tweede gehoortest om te zien of er ook een verbetering in het gehoor is. Als dat zo is dan impliceert dat een vermindering van de klachten. Tevens volgt er dan nog een gesprek met de arts. Optioneel is het ook mogelijk om begeleiding op de laatste dag te krijgen.

Persoonlijke begeleiding op de eerste dag kost € 365,-

Persoonlijke begeleiding voor de eerste en laatste dag kost € 630 ,-

Regio 2 - Nordrhein-Westfalen

Vanwege langere reistijden en hogere reiskosten zijn er in deze regio hogere begeleidingskosten. De kosten voor persoonlijke begeleiding ter plaatse op dag 1 bedragen € 535,- Ook hier is de aanbetaling € 165,-

Persoonlijke begeleiding op de eerste dag kost € 535,-

Persoonlijke begeleiding voor de eerste en laatste dag kost € 970,-

(prijzen exclusief. 21 % BTW)

Meer informatie en bestellen begeleiding.

Contact Info
www.oorsuizen.net
www.oorsuizen.net
Aan acuut oorsuizen kun je wel iets doen als je er snel bij bent!
Kijk bij uw mail ook altijd de spam/junk map na. | Voor veelgestelde vragen: zie FAQ.