behandeling acuut oorsuizen in Duitsland

Bij recent oorsuizen kan een Duitse KNO arts een infuusbehandeling (werkzame stoffen: prednisolon en pentoxifylline) voorschrijven, dit wordt bepaald bij het eerste consult. Er worden dan ook onderzoeken gedaan. Als de behandeling aanslaat dan kan een recent opgetreden oorsuizen of een verergering daarvan ( max. 3 maanden geleden) verminderd of teniet gedaan worden waarbij geldt: hoe eerder erbij des te groter de kans op succes is;  Duitse KNO artsen waarmee samengewerkt wordt zeggen, na max. 5 dagen nog niet over na het begin, dan langskomen. U moet zich iedere dag gedurende 10 dagen melden voor infuus maar hou wel rust want rust en ontspanning is ook belangrijk.

Stel u komt in aanmerking voor deze behandeling en stel het heeft resultaat, vermijd dan hard geluid; het is wel bekend dat 80 dB of meer het gehoor kan beschadigen en dan bent u weer terug bij af. Draagt u vooral goede gehoorbescherming (evt. op maat: otoplastieken) en met de juiste filters in relatie met het soort geluid. Gebruik bij voorkeur geen verwisselbare filters want dat is ook weer een potentieel lek. En dan niet in luide muziek gaan of ander hard geluid want ook met gehoorbescherming kom je vaak boven de 80 dB uit wat nog bij u binnenkomt.

Deze behandeling wordt niet in Nederland of België gedaan. Een consult heeft daarom altijd zin, zeker als u het nog maar kort hebt. Als de arts een behandeling van toepassing vindt, heeft een behandeling kans van slagen. Eerst na onderzoeken wordt besloten om een eventuele behandeling te starten.

Contact Info
www.oorsuizen.net
www.oorsuizen.net
Aan acuut oorsuizen kun je wel iets doen als je er snel bij bent!
Kijk bij uw mail ook altijd de spam/junk map na. | Voor veelgestelde vragen: zie FAQ.