behandeling acuut oorsuizen in Duitsland

Persoonlijke begeleiding

Snelle afspraak

Dichtbij Nederland

Sinds 2009 begeleiding Nederlanders bij Duitse KNO-artsen die veel ervaring hebben op dit gebied. Hoe eerder erbij des te groter de kans op succes is. Afspraak binnen een week. Begeleiding in het grensgebied van de deelstaten Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen.

Oorsuizen kan behandeld worden

Heb je die irritante piep in je oor die niet vanzelf weggaat? Het kan je gek maken. Als je korter dan 3 maanden geleden oorsuizen (tinnitus) hebt, kun je er iets aan doen. In Duitstalige landen, dus behalve Duitsland ook in Oostenrijk en Zwitserland, kan een reguliere KNO arts een infuusbehandeling voorschrijven, waarbij geldt: hoe eerder je erbij bent, des te groter de kans op succes is.

Bij het eerste consult onderzoekt de arts wat de oorzaak is van het recente oorsuizen of een recente verslechtering daarvan, en of dit ook behandeld kan worden door een infuustherapie. Als je er snel bij bent kan er eerst ook een behandeling met tabletten geprobeerd worden.

Sinds 2009 biedt Oorsuizen.net advies en persoonlijke begeleiding in Duitsland: hulp bij acuut oorsuizen. Dichtbij Nederland: in het grensgebied van de deelstaten Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen.

Wat klanten zeggen over mijn dienstverlening:

Ik heb al veel mensen met succes gehopen. Deze reviews geven aan dat je in eerste instantie moet hopen op een verbetering van het oorsuizen als de behandeling aanslaat. Een quick & easy fix bestaat er niet.

Hessel kwam naar Duitsland omdat een reeds bestaande tinnitus was verergerd. Alleen tabletten waren voldoende:

" Even een update vanaf deze zijde, het gaat nu stukken beter, de piep in het linker oor zit weer lekker op de achtergrond."

Mary-anne zat al tegen de 3 maanden aan en ervaarde een verbetering van de klachten:

"ik moet zeggen dat het wel beter met me gaat en dat de harde piep echt minder is geworden."

Erik kwam na 2 weken klachten:

" Tijdens de behandeling trad verbetering op, de klachten zijn nu ook minder (maar nog niet weg). Ben heel blij dat ik deze stap heb gezet, veel dank nogmaals aan Edwin waarmee ik ook nog kon bellen."

Sylvia kwam 2 weken na het begin van de klachten:

"Al met al gaat het gelukkig weer goed met me. De piep is nagenoeg verdwenen."

Jeroen had 2 weken klachten:

Via de site van Edwin kwam ik op het idee om naar Duitsland te gaan voor behandeling. Na 3 dagen kon ik al terecht. Dankzij de therapie en Edwins hulp kon ik de negatieve spiraal doorbreken. De piep is na de behandeling een zachte ruis geworden. Dit is goed leefbaar. Het was fijn om Edwin erbij te hebben. Hij vertaalt niet alleen, maar kent het proces ook goed en kan zich goed inleven.

Bas had 6 weken klachten:

Nadat ik bij een feestje ben geweest had ik een piep in mijn oren gekregen. Bij de KNO-arts hebben ze allerlei testen gedaan, zoals het controleren van de oorhaartjes, een gehoortest en een allergietest. Hier was uitgekomen dat de oorzaak van de piep te maken zou kunnen hebben met hooikoorts, stijve spieren en een te hoge bloeddruk. Hiervoor heb ik medicijnen meegekregen en werd mij geadviseerd om naar de fysiotherapie te gaan. Na twee weken was de piep zo goed als weg, Tenslotte raad ik iedereen aan om voor deze problemen naar de KNO arts in Duitsland te gaan, omdat ze daar alle mogelijke oorzaken van de piep gaan testen. Ook raad ik aan om te kiezen voor de begeleiding van Edwin, omdat hij je van tevoren verteld wat ze precies gaan doen en begeleid je goed bij de KNO arts.

Sinds 2009 advies en persoonlijke begeleiding in Duitsland: hulp bij acuut oorsuizen

 - begeleiding en advies omtrent behandeling acute tinnitus (oorsuizen) in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

- advies oorsuizen - mogelijke oorzaken en oplossingen.

- cross-border medical concierge services.

Edwin Bisschop

Edwin Bisschop - persoonlijk begeleider in Duitsland | cross-border medical concierge.

Boek nu een gesprek en hoor hoe ik je verder kan helpen: