behandeling acuut oorsuizen in Duitsland

Bas uit Groningen, had 8 weken klachten:
Nadat ik bij een feestje ben geweest had ik een piep in mijn oren gekregen. Na 2 maanden was het nog steeds niet over en heb ik contact opgenomen met Edwin. Dezelfde week hadden we al een afspraak bij de KNO-arts in Duitsland.
Bij de KNO-arts hebben ze allerlei testen gedaan, zoals het controleren van de oorhaartjes, een gehoortest en een allergietest. Hier was uitgekomen dat de oorzaak van de piep te maken zou kunnen hebben met hooikoorts, stijve spieren en een te hoge bloeddruk. Hiervoor heb ik medicijnen meegekregen en werd mij geadviseerd om naar de fysiotherapie te gaan. Na twee weken was de piep zo goed als weg, ik hoor het alleen nog een beetje als ik stress heb, maar dit komt door een te hoge bloeddruk.

Tenslotte raad ik iedereen aan om voor deze problemen naar de KNO arts in Duitsland te gaan, omdat ze daar alle mogelijke oorzaken van de piep gaan testen. Ook raad ik aan om te kiezen voor de begeleiding van Edwin, omdat hij je van tevoren verteld wat ze precies gaan doen en begeleid je goed bij de KNO arts.

Contact Info
www.oorsuizen.net
www.oorsuizen.net
Aan acuut oorsuizen kun je wel iets doen als je er snel bij bent!
Kijk bij uw mail ook altijd de spam/junk map na. | Voor veelgestelde vragen: zie FAQ.